+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Winterplezier in februari

Winterplezier op Park Molenheide

Op Park Molenheide beleef je een familievakantie vol met sneeuwpret dankzij onze samenwerking met SnowValley en geniet je tegelijkertijd van 20.000M² overdekt speel- en zwemplezier.  Bij iedere boeking in de maand februari ontvang je een gratis voucher p.p. om te gaan skiën in SnowValley, gelegen op 10 minuten rijden van Park Molenheide. Boek je een midweek of weekend dan ontvang je per persoon één voucher om 4 uur te gaan skiën, boek je een week of langer dan ontvang je twee vouchers om 4 uur te gaan skiën. 

  • Boek je vakantie in februari en ontvang per persoon een gratis voucher voor de toegang tot SnowValley
  • Midweek & weekenden ontvangen één voucher p.p. voor 4 uren skiën. Een week of langer ontvangen twee vouchers p.p. voor 4 uren skiën.
  • Geldig op alle boekingen in februari.
  • Extra vouchers zijn beschikbaar tegen een gereduceerd tarief aan de receptie van Park Molenheide.

Bij Park Molenheide is geen moment saai, zelfs als het regent is er optimaal vakantieplezier te beleven. Speel in het indoor-speelparadijs, glij van de fantastische glijbanen in het binnenzwembad of sla een balletje in de Mijn.

Onbeperkt toegang tot speeltuin & zwembad tijdens jullie vakantie! 

Op slechts 10 minuten rijden van Molenheide bevindt zich de grootste skipiste van de Benelux. Ga in februari gratis tijdens je verblijf Europa's steilste skipiste ontdekken! Er zijn ook aangepaste kinderpistes!

Dolomieten buffet: 15 - 20 - 22 - 27 - 29 /02

Reserveer uw tafel vooraf

Tiroler buffet: 16 - 19 - 23 - 26 /02 en 01 /03

Reserveer uw tafel vooraf

Magische Parkshow: 15 - 20 - 22 - 27 - 29 /02

Meer info Magische Parkshow

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!