+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Extrema Outdoor

Extrema is één van de grootste dancefestivals in België. Het vindt plaats aan het recreatiestrand Kelchterhoef te Houthalen-Helchteren, dichtbij Park Molenheide. Door de ligging heeft Extrema jaarlijks een samenwerking tussen de bezoekers en de gasten van Park Molenheide. 

Vanuit een passie voor muziek, mensen en creativiteit, richt XO Belgium zich erop een kwalitatief vakantie gevoel te creëren waarbij de bezoekers gezien worden als leden van de XO familie. XO Belgium is gekend om zijn inlandse strand omringd door natuurelementen, speelse creatieve area's en activiteiten. 

Extrema Outdoor Belgium is een feest dat je eigenlijk niet mag missen..

In 2018 vindt Extrema Outdoor plaats in het weekend van 18, 19 & 20 mei. De line-up van het gehele weekend kun je vinden op www.xofestival.be.

Bij Park Molenheide kunt u tickets bestellen voor een geheel weekend. Deze tickets kosten 99 euro en geven u recht op toegang tot het festival in het hele weekend. 

In samenwerking met Extrema Outdoor heeft Park Molenheide speciale arrangementen. Dit betreft de toegang tot het festival, transport naar het festivalterrein en de overnachting. Bij dit verblijf mag u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten op Park Molenheide.

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!