+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Welkom in het aquapark Aquapolis op Park Molenheide

Zwemparadijs Aquapolis

Een wereld vol verrassingen en plezier, dat is het aquapark Aquapolis van Park Molenheide. Een prachtig zwem- en speelparadijs voor alle leeftijden met 4 ruime zwembaden. Voor de allerkleinste gasten is er het kabouterbad met speeltoestellen en blussende kabouters. Samen met de 32 graden zorgt dit voor een groot waterplezier. Voor de oudere kinderen zijn er 4 spectaculaire glijbanen en een groot zwembad. Papa en mama kunnen de 'gezonde' baantjes afleggen in het 25-meterbad. Als bungalowgast ontvangt u bij uw boeking een dagkaart voor het zwembad. In het zwemparadijs heeft u gratis toegang tot WiFi. Het zwemparadijs is dagelijks geopend.

  Zowel mama, papa, oma, opa als de kinderen krijgen dagelijks onbeperkt toegang tot Aquapolis tijdens het verblijf.
  Helemaal overdekt, dus 'all weather'.
  4 fantastische glijbanen in verschillende categorieën van snelheid.

Aquapolis beschikt over 4 spectaculaire glijbanen. Durf jij het aan om pijlsnel naar beneden af te dalen? Uiteraard beschikt het zwembad over 'rustigere' glijbanen voor de jongere kinderen. 

Aquapolis beschikt over 4 verschillende zwembaden voor alle leeftijden. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in het magische kabouterbad, terwijl u als ouder baantjes kunt zwemmen in het grote bad. 

Heeft u zin in een snack of krijgt u dorst van al het zwemmen? In Aquapolis vind je aan de rand van het zwembad Molly's bar. Dit zelfbedieningsrestaurant biedt alles aan voor de lekkere trek of dorst. U kunt direct vanuit het zwembad Molly's bar bereiken. Wel zo makkelijk.

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!