+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Maak kennis met Sara de Sprinkhaan

Animatieteam Park Molenheide

Het animatieteam staat tijdens officiële Belgische en Nederlandse schoolvakantiedagen dagelijks klaar om uw kind een onvergetelijke dag te bezorgen. Knutselen, schminken, tattoos zetten, dansen, zingen, cupcakes maken en veel meer. Op aankomstdagen maandag en vrijdag is er geen animatie voorzien zodat de gasten in alle rust kunnen arriveren. Bij aankomst krijg je het animatieprogramma zodat u uw vakantie volledig kan inplannen. In de vakantie vindt iedere middag een Meet and Greet plaats met de enige echte Sara de Sprinkhaan. Ze danst, knuffelt en blaast kusjes alvorens je met haar op de foto gaat. Breng je leukste glimlach dus zeker mee want Sara is een echt fotomodel! 

Daarnaast organiseert Park Molenheide tal van leuke activiteiten om jouw vakantie nog leuker te maken.

Ontdek Molenheide by Night tijdens onze magische fakkeltocht, geniet van de omgeving met de huifkartocht, laat mama haar stembanden opwarmen voor een avondje karaoke en breng zeker de dansschoenen van de kids mee voor onze kinderdisco.

Kortom, ons animatieteam zet steeds hun beste beentje voor om de glimlach op uw kind zijn/haar gezicht te toveren.

Als je wil weten wat ons animatieteam zoals doet tijdens een vakantie?
Ontdek via deze link hoe ons animatieam jouw kind een fantastische vakantie bezorgt! 

 

 


 

 

Tijdens een wandeltocht met ervaren gids op maat van kinderen, ontdekt u het verhaal achter de groene energie waarop Molenheide draait.

Wie het mooiste kunstwerk maakt is niet belangrijk, wel wie het meeste plezier beleeft! Iedere keer is er een ander leuke thema.

Jullie mama en papa gaan ongetwijfeld super blij zijn met de lekkere cupcakes. Viersier ze met hartjes, sterren of kleurrijke bolletjes.

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!