+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Magische Sara Parkshow

Ontdek de glimlach van je kind dankzij de meest geboekte artiest van Vlaanderen op Park Molenheide

Vanwege het grote succes wordt de Magische Parkshow volledig vernieuwd mét o.a. grote thematische acts van wereldniveau!

De Magische Parkshow met Sara de Sprinkhaan en Jo de Ryck, bekend van tv-programma's over heel de wereld speelt ondertussen één jaar. Alle bungalowgasten krijgen tijdens hun vakantie gratis toegang tot deze familieactiviteit. Wij zorgden voor vele nieuwe acts zodat gezinnen die de show in zomer 2019 zagen, opnieuw kunnen verrast worden bij hun volgende (zomer)vakantie.

Dozen laten zweven, diertjes tevoorschijn toverern, assistents doorzagen om vervolgens te laten verdwijnen... tijdens de Magische Parkshows zullen Jo en Sara het hele gezin verbazen met onvergetelijke acts van wereldniveau. 

Ohja, voordat we het vergeten... Jo is een echte dierenvriend. Hij goochelt met kippen, konijnen, duiven en zelfs slangen. 

*in uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de parkshow niet tijdens uw vakantie plaatsvindt. Informatie hierover kunt u verkrijgen via info@molenheide.be.

Data eerstvolgende parkshows

April & mei (thema lente)

23 04 25 04 30 04            
02 05 09 05 16 05 20 05 21 05 23 05    

 

Juni, juli & augustus

04 06 06 06 11 06 13 06 18 06 20 06 25 06 27 06
               

Iedere donderdag en zaterdag in juli & augustus

  • Gethematiseerde show naarmate de vakantie
  • Ongeziene acts van wereldniveau
  • Altijd inbegrepen in je vakantie!

Zitten je kids braaf op hun stoel? Dan is de kans groot dat Jo ze uitkiest om op het podium te komen. Samen goochelen ze diertjes tevoorschijn en doen ze de zotste trucs. Een unieke ervaring die steeds enthousiast onthaald wordt.

Jo tovert steeds met diertjes maar zijn beste vriendin is toch Curry... Kip Curry!
Curry de paranormale kip, las al in meer dan 100 TV-shows over heel de wereld gedachten!

Verblijf je op Park Molenheide? Dan krijg je gratis tickets voor de Magische Parkshow! Een goede tip: Gezien wij werken met vrije plaatsen is goed op tijd komen erg belangrijk!

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!