+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

T.e.m. 31-01-2019 dubbele vroegboekkorting tot -36%!

Vroegboekkorting

Veel populaire bungalows zijn ieder jaar weer snel volgeboekt. Wacht daarom niet te lang met het boeken van uw vakantie op Park Molenheide. U heeft nu nog ruime keuze en profiteert maximaal van de vroegboekkorting. De vroegboekkorting is het gehele jaar geldig tot 45 dagen voor aankomst. De korting wordt automatisch door het boekingssysteem toegewezen aan je boeking. De vroegboekkorting kan oplopen tot 10% en is te combineren met andere kortingen, waaronder de familiekorting en weekkorting, waardoor de maximale korting 30% is. 

Wij verdubbelen de vroegboekkorting tot 31-01-2019!

Wegens succes hebben wij de Libelle dubbele vroegboekkorting verlengd tot 31-01-2019. Profiteer daarom tot 31-01-2019 van dubbele vroegboekkorting oplopend tot -36%.


motionmailapp.com

Park Molenheide heeft nu de beste (dubbele) vroegboekkorting voor uw vakantie in 2019, wij verdubbelen namelijk de vroegboekkorting voor alle boekingen die binnen 5 tot 10 maanden voor aankomst vallen. Boekt u dus nu uw vakantie (alle periodes geldig) dan ontvangt u van ons dubbele vroegboekkorting. Deze korting kan oplopen tot -36% omdat de vroegboekkorting te combineren is met familiekorting (tot 10%) en onze weekkorting (tot 10%).

 

Vroegboekkorting is op Park Molenheide het gehele jaar geldig. Boekt u in de zomervakantie voor de kerstvakantie? Dan ontvangt u vroegboekkorting over uw boeking.

Omdat u vroeg boekt bent u altijd zeker van uw favoriete bungalow in deze periode. Het aanbod tijdens de vroegboekkorting is nog ruim, hierdoor heeft u voldoende mogelijkheden een bungalow te boeken met korting.

Het voordeel van vroeg boeken is dat de voorpret van uw vakantie alvast kan beginnen. Ontdek, beleef en geniet alvast van de mogelijkheden op Park Molenheide en de fantastische daguitstapjes in de omgeving. Uw vakantieplanning kan nu echt beginnen..

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!