+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Profiteer van een korting oplopend tot -30%

Summerdeals

Profiteer in de maand februari van de allerbeste Summerdeal voor zomer 2019 met korting tot 30%! Met de Summerdeals berekenen wij voor jou het beste aanbod tijdens de maanden juni, juli en augustus. Op verschillende data krijg je bij bepaalde type bungalows de maximale korting van 30%! Een unieke kans om te genieten van jouw Summerdeal.

Opgelet: De Summerdeals zijn beperkt in aanbod en beschikbaarheid. Mis deze kans dus zeker niet en boek nu je bungalow.

-> Summerdeals voor juni 2019

-> Summerdeals voor juli 2019

-> Summerdeals voor augustus 2019

 

Inbegrepen bij je vakantie
  • Onbeperkt toegang tot speeltuin & zwembad
  • Magische Parkshow 
  • Gratis Wi-Fi
  • Eindschoonmaak bungalow
  • Kinderstoel
  • Kinderbed
  • Privéparking aan het huisje

Tijdens je verblijf kan je onbeperkt gebruik maken van KidsValley, de grootste indoor speeltuin van de Benelux & Aquapolis, een fantastisch aquapark met vier glijbanen én vier zwembaden. Daarnaast beschikt Park Molenheide ook nog over de grootste indoor minigolf van Europa. Absoluut een partijtje golf waard.

Het animatieteam voorziet een fantastische vakantie voor de kids. er wordt gezongen, geknutseld, gedanst op Sara's muziek en zoveel meer. Sara neemt zelfst tijd voor een selfie tijdens een Meet and Greet! In de grote vakantie zijn er twee parkshows per week. Alle info over de shows vind je hier.

Heerlijk buiten genieten van het mooie weer in onze buitenspeeltuinen. Op het vakantiepark van Molenheide vind je diverse kleinere en grotere buitenspeeltuinen. De buitenspeeltuinen vind je tussen de bungalows of direct grenzend aan het kampeerterrein. Op het middenterrein kan tevens gezwommen worden in de zomer. Aangrenzend aan het buitenbad (ploeterbad) vind je de ligweide. 

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!