+32(0) 11 52 10 44 Omboekgaranties

Wat als?... Hier zijn de zekerheden van een vakantie op Park Molenheide

Eindelijk: Park Molenheide mag jullie opnieuw verwelkomen!

UPDATE 05 02 21

YES YES YES, eindelijk weer tijd om vakantie te vieren op jullie favoriete vakantieadres! Verblijven kan weer sinds maandag 08 februari in één van onze vrijstaande vakantiewoningen gelegen in 160 ha groene omgeving. Iedere accommodatie beschikt over een (overdekt) privéterras & privéparking. Zo is het na al die maanden thuiszitten & thuiswerken weer eindelijk hoogtijd om gezellig met je bubbel er even tussenuit te gaan, dichtbij huis.

Het 25 meterbad, dat al geopend mocht zijn, blijft geopend en ook het instructiebad is gratis te gebruiken door verblijfsgasten. De glijbanen alsook het kabouterbad & het landingsbad blijven officieel verplicht gesloten.

Bovenstaande informatie is gebaseerd op de laatste communicatie vanuit de overheid.

Als verblijfsgast hebben jullie onbeperkt toegang tot deze faciliteit

Wat als?... Hier zijn de zekerheden van een vakantie op Park Molenheide

Naast onze flexibele omboekgarantie, kan u ook vanaf heden gebruikmaken van de terugbetalingsgarantie.

Om alvast zorgeloos uw volgende vakantie op Park Molenheide vast te leggen, biedt Park Molenheide onderstaande omboekgarantie of terugbetalingsgarantie aan, ongeacht uw nationaliteit of woonplaats.

1) Omboekgarantie

Voor nieuwe boekingen sinds 01 07 '20 uit België: U kan steeds gebruikmaken van onze flexibele omboekgarantie. Hierbij kan u zonder wijzigingskosten uw vakantie naar een andere periode verplaatsen indien het vanwege de opgelegde maatregelen vanuit de Belgische overheid, niet toegestaan is om te verblijven in vakantieparken.

Voor nieuwe boekingen sinds 01 07 '20 voor niet-Belgen: Er wordt gekeken naar de reisadviesen in binnen- en buitenland. Wanneer de zone waarin Park Molenheide gelegen is oranje of rood kleurt tussen het moment van uw boeking en tijdens het moment van aankomst, dan heeft u ook recht op de gratis omboekgarantie, zonder extra wijzigingskosten.

2) Nieuw: terugbetalingsgarantie voor zomervakantie ‘21

Om u alvast zorgeloos uw volgende zomervakantie te laten boeken op Park Molenheide, kan u vanaf heden gebruikmaken van onze unieke terugbetalingsgarantie. Deze terugbetalingsgarantie zal voor nieuwe zomerboekingen, steeds gratis inbegrepen zijn in uw vakantie en maakt geen onderscheid in uw woonplaats of nationaliteit.

Iedere nieuwe boeking vanaf heden t.e.m. zondag 07 03 21 die plaatsvindt in de zomervakantie van ’21, heeft gratis inbegrepen deze unieke terugbetalingsgarantie. Dit wilt zeggen dat wanneer uw verblijf ondanks de goede vooruitzichten voor de zomer van ’21, toch niet kan doorgaan vanwege opgelegde veiligheidsmaatregelen, wij u met 100% zekerheid het betaalde huurbedrag terugbetalen.

Deze gratis inbegrepen terugbetalingsgarantie is niet in de vorm van een voucher, maar is een terugbetaling van het huurbedrag middels overschrijving. Deze terugbetalingsgarantie is geldig voor alle nieuwe boekingen die plaatsvinden tussen bovenvermelde data en maakt geen onderscheid in type accommodatie, de woonplaats of nationaliteit van onze gasten.

Voorwaarden gratis inbegrepen terugbetalingsgarantie: Geldig voor iedere nieuwe boeking van een weekend-, midweek-, weekboeking of langer die ingeboekt wordt tussen 23 01 21 en 07 03 21 met een aankomstdatum die ligt tussen maandag 28 juni ’21 en maandag 30 augustus ’21.

Heeft u reeds geboekt voor zomer ’21 en wenst u ook gebruik te maken van deze terugbetalingsgarantie? Dan kan u dit als supplement bijboeken ter waarde van € 49. Dit kan telefonisch of via info@molenheide.be.

Om een vakantie op Park Molenheide voor zowel de gasten als ons personeel veilig te houden hebben wij enkele voorschriften en veiligheidsmaatregelen getroffen. Wij trainen ons personeel uitgebreid. Daarbij vragen wij onze gasten de veiligheidsmaatregelen te volgen en 1,5 m afstand te bewaren. Lukt het afstandbewaren niet, dan vragen wij een mondmasker te dragen.

Faciliteiten / animatieteam / horeca-uitbatingen

 • Het zwemparadijs heropent vanaf woensdag 10 februari. (Enkel 25m bad en instructiebad)
 • De afhaalservice zal mogelijk zijn vanaf vrijdag 12 februari.
 • Onze  overige faciliteiten zijn heden verplicht gesloten (inclusief binnenspeeltuin, minigolf, VR, bowling)
 • Wij monitoren het exacte aantal gasten / bezoekers in de binnenspeeltuin het zwemparadijs en de andere faciliteiten. We werken met een norm per locatie, hierdoor is het aantal mensen altijd passend voor uw veiligheid.
 • We desinfecteren belangrijke contactpunten op vaste tijdstippen en dit iedere dag.
 • De animatie op Park Molenheide vindt plaats zoals gepland vanaf het weer wordt toegelaten.

Accommodaties

 • Bij de schoonmaak van al onze accommodaties, desinfecteren onze medewerkers alle contactpunten en reinigen we de accommodatie nog grondiger dan voorheen. Dit om uw veiligheid te kunnen garanderen.

 

Op vakantie naar Park Molenheide?

 • Nieuw: Terugbetalingsgarantie voor zomervakantie '21 (geldig t.e.m. 07 03)
 • Maak gebruik van onze omboekgarantie
 • Gelegen in een groene omgeving in de natuur
 • Verblijf in één van de vrijstaande accommodaties

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!