+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Het indoorspeelparadijs van België, Kids Valley..

Indoorspeelparadijs Kids Valley

Kids Valley is het indoor speelparadijs van België. Hier kun je heerlijk klimmen, klauteren, glijden en springen in een wonderlijke droomwereld van kleurrijke speeltoestellen, klimtorens, glijbanen en nog veel meer. Bijvoorbeeld bibberen in het griezelige spookhuis of Kortbeen achtervolgen in het piratenhuis. Geen zin om actief te spelen? Speciaal daarvoor hebben we een kindercinema, een shooting gallery, een go-carpiste en nog veel meer. Kinderen tot 12 jaar beleven eindeloos voor speelplezier in de mega in- en outdoor kinderwereld van Kids Valley. Wist je trouwens dat de totale oppervlakte meer dan 7.500m² betreft?

  Urenlang speelplezier voor kinderen en ouders.
  Helemaal overdekt, dus 'all weather'.
  Fantastische indoor & outdoor speeltoestellen.

Sara de Sprinkhaan, de mascotte van Park Molenheide, is ook vaak aanwezig in het speelparadijs. Maak jij kennis met Sara in de speeltuin?

KidsValley is een fantastisch indoor speelparadijs vol klimrekken, glijbanen en andere speeltoestellen. Veilig spelen voor de kinderen en lekker genieten voor de ouders in bijvoorbeeld Tom's Herberg.

Tom's Herberg ligt direct aan Kids Valley. Een self-service restaurant voor een goede kop koffie terwijl de kinderen spelen of het eten van een snack. Ook is het mogelijk om vanaf Tom's Herberg eten & drinken te bestellen voor in de bungalow

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!