+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Familierestaurant De Taverne

Familierestaurant Taverne

Direct gelegen aan het subtropisch zwembad ligt onze Taverne. Hier kunt u terecht voor een à la carte bestelling, een lekkere pint, snacks af te halen of genieten van een heerlijke pannenkoek. De uitgebreide kaart bestaat uit diverse pasta-, vis- en vleesgerechten. Voor de kleinsten onder ons hebben we natuurlijk aangepaste kindergerechten. Van 17 uur tot sluiting van de keuken maken wij de heerlijkste pizza’s klaar. Deze serveren wij in onze Taverne of Café Mangé, maar kan je ook gewoon meenemen naar je bungalow. Vanuit restaurant Taverne heeft u direct zicht op het zwembad. Hierdoor kunnen de kinderen nog heerlijk genieten van het water terwijl u een drankje drinkt en toch zicht heeft op de kinderen.

  Direct zicht op Aquapolis, u geniet van een koffie terwijl de kinderen zwemmen of spelen in KidsValley. 
  Centraal gelegen bij alle overdekte faciliteiten, daarnaast kunt u a-la-carte dineren in de Taverne.

Geniet optimaal van je vakantie op het prachtige terras van Taverne. Een goede plek om je dorst te lessen of te genieten van de lunch.

Terwijl de kinderen heerlijk zwemmen in het zwembad kun jij genieten van heerlijke koffie of een goed glas wijn. Door de ligging heb je direct zicht op de kinderen. 

Of je nu een snelle hap wilt of een a-la-carte gerecht alles is verkrijgbaar in de Taverne. Een echte aanrader is het heidegras, dit is exclusief verkrijgbaar op Park Molenheide. 

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!