+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Profiteer van vroegboekkorting en andere voordelen..

Vroegboekkorting

Naar het kindvriendelijkste bungalowpark van Belgie met korting? Op Park Molenheide profiteer je altijd van vroegboekkorting, hoe eerder je boekt des te hoger de korting. De vroegboekkorting is het gehele jaar geldig tot 45 dagen voor aankomst. De korting wordt automatisch door het boekingssysteem toegewezen aan je boeking. De vroegboekkorting kan oplopen tot 20% en is te combineren met andere kortingen waardoor de maximale korting 40% is. 

Alleen tot eind december verdubbelen wij de vroegboekkorting*

*Tot eind december verdubbelen wij de vroegboekkorting voor boekingen die binnen de 12 maanden vallen. De kortingen worden door het boekingssysteem direct weergegeven als u een boeking maakt. De jonge gezinnenkorting / 50+ en weekkorting wordt direct toegepast. Boek dus in december uw vakantie en wij verdubbelen uw vroegboekkorting!

Voor boekingen die na 12 maanden vallen blijft de normale vroegboekkorting van toepassing. 


 

Bij de vroegboekkorting in december dient men 50% van het bedrag aan te betalen met een minimum van €199. Boekingen die voor 1 december zijn gemaakt, kunnen geen reclamatie maken.

Vroegboekkorting is op Park Molenheide het gehele jaar geldig. Boekt u in de zomervakantie voor de kerstvakantie? Dan ontvangt u vroegboekkorting over uw boeking.

Omdat u vroeg boekt bent u altijd zeker van uw favoriete bungalow in deze periode. Het aanbod tijdens de vroegboekkorting is nog ruim, hierdoor heeft u voldoende mogelijkheden een bungalow te boeken met korting.

Het voordeel van vroeg boeken is dat de voorpret van uw vakantie alvast kan beginnen. Ontdek, beleef en geniet alvast van de mogelijkheden op Park Molenheide en de fantastische daguitstapjes in de omgeving. Uw vakantieplanning kan nu echt beginnen..

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!